Remi

 

Remi moldovenesc

Rummy este numele dat unui grup constituit din cateva jocuri de carti.Acestea s-au raspandit treptat in intreaga lumea,iar acum se bucura de o popularitate enorma in randurile celor care iubesc distractia.Atunci cand joci rummy este imposibil sa te plictisesti fiindca te mentine mereu intr-o stare formidabila.Jocurile rummy sunt potrivite pentru orice persoana,indiferent de varsta si nu conteaza daca e vorba de un adolescent sau cineva mai batran.

Cel mai bine e sa joci rummy intr-un grup format din 2-4 oameni,dar adesea se intilnesc si 6 jucatori.

Scopul jocului e foarte simplu:trebuie sa ridici carti si sa reusesti sa scapi de ele,formand combinatii si grupuri care se potrivesc.Castigatorul este acea persoana care scapa de toate cartile sau formeaza asa numitele “melds”.

Daca pana astazi te-ai obisnuit sa joci rummy cu prietenii/familia,acum ai uimitoarea sansa de a juca online pe bani reali,alegand intre mesele ring si turnee.De asemenea poti gasi si alte versiuni renumite precum:Gin Rummy,Kalooki 51,Kalooki 40 si chiar Rummikub.

Nimic nu este mai placut decat senzatia invingerii unui turneu online de rummy acest lucru facand experienta in lumea virtuala mult mai diversificata si mai bogata.

Cu RummyRoyal poti sa inveti regulile acestui joc intr-un timp extrem de scurt.Videoul demonstrativ Gin Rummy ar putea sa contribuie mult la capacitatea ta de a invata,fiind intens recomandat de catre experti.

De asemenea,pe RummyRoyal poti invata unele jocuri din aceeasi familie precum:Canasta,Oklahoma Gin,Okey,Rummy 500,Tripoley si Mahjong.Ele sunt foarte simple si iti vor oferi o experienta de neuitat.

Daca vrei sa combini un mod exceptional de petrecere a timpului liber cu niste castiguri fabuloase,Rummy online este alegerea perfecta.

 Posted by at 6:29 pm